دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 24697
تعداد نوشته ها : 10
تعداد نظرات : 2





Powered by WebGozar

Rss
طراح قالب
بهنام حاتمي

به گزارش خبرنگار مهر علي ضامن مسعودي چهارشنبه شب در دومين جلسه فعالان فرهنگي شهرستان شاهين‌شهر و ميمه در تالار شيخ بهايي، اظهار داشت: آغاز سالجديد تقارن پيدا كرده است با ايام فاطميه (س) و در اين مدت زماني كه تا فرا رسيدن سال جديد و ايام فاطميه (س) فرصتي باقي است بايد به گونه‌اي در شهر فرهنگ‌سازي كنيم كه هم مردم به مراسم سنتي خود يعني نوروز برسند و هم به عزاداري خود در وصف فاطمه (س) بپردازند.

وي اضافه كرد: شهرداري شاهين‌شهر از لحاظ خرج كردن بودجه و هزينه براي مسائل فرهنگي در شهر آمادگي لازم را دارد.

عضو شوراي اسلامي شاهين‌شهر با بيان اينكه نزديك به 3 ميليارد تومان بودجهبراي سال آينده سازمان فرهنگي، رفاهي و تفريحي شاهين‌شهر پيش‌بيني‌شده است، بيان داشت: اگر فردي ايده‌اي جديد در مورد حل مسائل و معضلات فرهنگي در شهر داشته باشد به دليل حساسيت موضوع حتي حاضريم از بودجه عمراني شهرداري نيز در اختيار او قرار دهيم.

وي با بيان اينكه مسئوليت يكي از دو شعب شوراي حل اختلاف خانواده در شاهين‌شهر را بر عهده‌دارم، ادامه داد: در هر روز حداكثر به 8 پرونده طلاق در اين شعبه رسيدگي مي‌كنيم كه ماهيانه تنها نزديك به 100 پرونده طلاق در اين شعبه رسيدگي مي‌شود و اين آمار جداي از طلاق‌هاي توافقي است.

مسعودي با بيان اينكه بر روي پرونده‌هاي طلاق در شاهين‌شهر يك فعاليت تحقيقاتي شش ماهه جهت به دست آوردن علل و عوامل آن انجام داده‌ام، اذعان داشت: ريشه نزديك به 93 درصد اين پرونده‌ها مواد مخدر بوده است.

مسعودي تاكيد داشت: سال گذشته و امسال بعضي از نهادها مستقر در سطح شهر اعتباراتي نزديك به 40 ميليون تومان را به عنوان كارهاي قرآني از شهرداري شاهين‌شهر دريافت كرده‌اند، اما تاكنون مشخص نشده است كه اين مراكز قرآني چه فعاليت‌هاي مثمر ثمري داشته‌اند.

عضو شوراي اسلامي شاهين‌شهر هشدار داد: بهائيت و مسيحيت با تمام ابزار و امكانات در حال فعاليت فرهنگي و اعتقادي بر روي جوانان اين شهراست.

مسعودي با بيان اينكه در مقابل هر نقدي بايد راهكار هم داد، بيان داشت: مثلا با همكاري و هم فكري همديگر سال 93 را سال كاهش اعتياد و طلاق در شاهين‌شهر نام‌گذاري كنيم.

وي با بيان اينكه بايد بيش تر از ظرفيت فرهنگسراها براي آموزش و آشناسازي جوانان از معضلات و مشكلات اجتماعي استفاده كرد، يادآور شد: شاهين‌شهر شهريبحران‌خيز در مسائل اجتماعي و سياسي است.

مسعودي با اشاره به برخي از معضلات و مشكلات اجتماعي و فرهنگي در شاهين‌شهر افزود: وجود فرقه‌ها و عرفان‌هاي كاذب، گرايش سريع و بي‌رويه به آپارتمان‌نشيني، وجود شغل‌هاي اقماري، رشد كاذب مصرف‌گرايي، مهاجرپذيري بي‌رويه و بدون فيلتر، داشتن توقع بالا و كم شدن ارتباط فاميلي را مي‌توان نام برد.

 

دسته ها :
پنج شنبه 17 11 1392 14:29

آرميتا جان سلام.

 

اميدواريم كه حالت خوب باشد و دلت آرام.

 

مدتي است كه هواي صحبت با تو را داريم، گويا كه اين روزها فقط تو مي حرف‌ها را از ته دل درك كني...

 

مي‌داني، ياد آن روز افتاده‌ايم. آن روز كه حالا از آن چند سال گذشته و تو بزرگ‌تر شده‌اي... همان روزي كه با خرج چند گلوله ناقابل باباي تو را - كه نه!- همه‌ي دنياي تو را از تو و ما گرفتند.

 

آري، تو آن روز كوچك بودي كه با خرج چند گلوله ناقابل، «مرد» ما و «باباي» تو را از ميان ما محو كردند. اما حالا... چه بگوييم؟! حتما خبر‌ها را شنيده‌اي. انگار آن‌ها كه قطره‌اي آب از دستشان نمي‌چكيد، اين روزها بخشنده شده‌اند و خرج‌هاي بزرگ‌تري مي‌كنند!

 

مثلا خرج‌هاي 4.2 ميليارد دلاري، در مقابل هر آنچه باباي تو و بقيه مردهاي مردِ اين كشور با خون دل خوردن، براي ما و تو و تمام مردم كشورشان به ارمغان آورده بودند. 4.2 ميليارد دلاري كه حق ما و اصلا مال خود ما بود...!! 4.2 ميلياردي كه در مقابل هر آنچه كه پدرت با تلاش بي‌نهايت برايمان به جا گذاشته بود، به ما صدقه دادند!...

 

بله آرميتا جان؛ حالا انگار آمريكا هم خوب دست به خرج شده و حرف از بذل و بخشش‌هاي بزرگ مي زند... حرف از آزادي، لغو تحريم. اجازه صادر مي‌كند، براي پرواز هواپيماهايمان! براي رفتمان، آمدمان، داد و ستدمان! و در قبالش هم از ما هيچ‌چيز نمي‌خواهد...!!!!

 

مي‌بيني؟ اين است كه مي‌گوييم بخشش‌هاي بزرگ... بالأخره كدخدا مي‌نامندش! نا سلامتي ادعا مي‌كند جاي خدا نشسته؛ اصلا مي‌گويند در حيطه اختياراتش است!

 

ولي گفتيم كه، تو حالا بزرگ‌تر شده‌اي و خواندن و نوشتن ياد گرفته‌اي؛ حتما يك جايي از كتاب‌هايت، وقتي راجع به قهرمانان كشورت و مردهاي بزرگ ايران مي‌خواني، يادت به بابا مي‌افتد و شايد نگران مي‌شوي كه آن‌ها كه براي گرفتن «دنياي تو» از «دنياي‌مان» خرج كردند، نكند باز بخشنده شده‌اند و دست به خرج، تا اين بار تمام دارايي‌مان را با خود ببرند؟!...

شايد نگراني در دلت موج بزند، نگراني براي قهرمانان كشورمان...

 

نگرانت به جا است؛ از تو چه پنهان ما هم اين روزها نگرانيم. نگران آينده، نگران گذشته و ميراث گذشتگان.

 

مي‌دانيم كه مي‌داني ما هيچ زماني از اجنبي چيزي عايدمان نشده است... چه آن زماني كه اجنبي در داخل كشورمان بود و چه حالا كه سوداي پيوستن به جامعه جهاني را سر دست گرفته و تبليغ مي‌كنند...

 

شايد، منتظري. منتظر تمام اين مردهايي كه هميشه‌ي تاريخ بوده‌اند و حالا هم هستند...

هميشه‌ي تاريخ كه هيچ‌وقت، نه آمريكا و نه هيچ زور ديگري نتوانست و «نخواست» كه براي ما كاري بكند.

 

همان از اول تا آخر اين گذشته و اين تاريخ كه هميشه هر زمان كه سرزمين ما و مردم ما به سختي قله‌ها را يكي‌يكي فتح كردند و هر چه كه عزت ما را براي ما به ارمغان آورد، همه از دل همين مردم و همين قهرمانان مي‌جوشيد.

 

همين ما مردمي كه اگر پيروزي‌اي نصيبمان شد از همت خودمان بود و خودمان بوديم كه برخاستيم تا كشورمان را از جا بلند كنيم.

 

و مي‌دانيم كه مي‌داني اين بخشنده‌هاي امروز كه لبخند مي‌زنند و دست مي‌دهند، همان ويران كننده‌هاي ديروز هستند... همان‌ها كه پدرت را از ما گرفتند... كه  راه پيشرفت اين مملكت به «امثال پدر تو» بسته است و نه هيچ كس ديگر... و نه هيچ‌چيز ديگر...

 

تو باور داري، ما هم باور داريم... باور داريم كه پيشرفت ميهن‌مان، اين همه در اوج بودنش كه حالا هر كسي سنگش را به سينه مي‌زند، نه نياز به آن مردان آمريكايي دارد و نه هيچ كس ديگر. ما خوب مي‌دانيم و باور داريم كه هر اتفاقي كه قرار است در سرنوشت كشورمان رقم بخورد، فقط و فقط در دستان خودمان است...

 

آري، يقين داريم كه تو و ما، سربلندي كشورمان را فقط در دستان خودمان خواهيم يافت و نياز به بخشندگي هيچ‌كدام از آن‌ها كه در همه حال و در هر فرصتي به دنبال راهي براي سقوطمان بودند، نداريم!

 

اين همه را گفتيم كه بگوييم، آرميتا! مي‌دانيم، ما اميد داريم كه مي‌توانيم. مي‌توانيم كه همه چيز را از نو با دست‌هاي خودمان بسازيم. آرميتا! ما نه از يك دل، ما نه از يك زبان، ما از دل و زبان يك ملت با تو حرف مي‌زنيم...آرميتاي ايران، ما هميشه‌ي اين تاريخ ثابت كرديم كه مي‌توانيم... و حالا هم ثابت خواهيم كرد، نه به اندازه باباي تو، كه در حد توان خودمان از ميراث بزرگ پدرت محافظت خواهيم كرد...

 

به اميد ظهور عدالت‌گستر گيتي

مجمع دانشجويان عدالتخواه شيراز/ بهمن سال 1392

 

انتهاي پيام/

دسته ها :
سه شنبه 15 11 1392 16:27
اصفهان فردا: عضو مجمع نمايندگان استان خوزستان با بيان اينكه اگر اصفهان نياز داشته باشند مردم مقاوم و هميشه در صحنه خوزستان در مقابل اين خواسته اصفهاني‌ها تسليم‌اند، گفت: ما چه بخواهيم و چه نخواهيم توزيع آب در اختيار وزارت نيرو است.
 
به گزارش خبرنگار اجتماعي اصفهان فردا،بهشت آباد بيشتر از آنكه نامش با طرحي عمراني عجين شده باشد در گذر زمان ودولت هاي مختلف به محلي براي بروز اختلافات بين دو يا چند استان طي سال هاي اخير تبديل شده است؛ حال آنكه اين طرح عمراني و درعين حال قانوني و كارشناسي با اينكه در برهه هاي مختلف از پيشرفت با واكنش هاي تند برخي مسئولان روبه رو شده بود، به لحاظ قانوني هم داراي مصوبه از مجلس شوراي اسلامي و به لحاظ هزينه اي نيز از سوي دولت هاي قبل در لايحه بودجه سالانه داراي رديف اعتباري بود.

با وجود تمام اسناد قانوني و كارشناسي براياجراي اين طرح آبرساني كه قرار است مشكل تامين آب شرب مردم اصفهان را برطرف كند، اظهارنظرهاي سياسي و گاهاَ احساسي برخي مسئولان در دولت گذشته ونيز در زمان حاضر از سوي معدود نمايندگان ، ادامه و اجراي اين طرح حياتي را با وقفه روبه رو ساخت.

عدم احساس مسئوليت كافي در قبال اظهارنظرها از سوي رئيس جمهور سابق در سفر به استان چهارمحال و بختياري و از سوي ديگر اتخاذ سياست سكوت عامدانه سبب شد تا برخي با تهديد به استعفا در قبال اجرايي شدن اين پروژه عمراني، اجراي آن را دچار مشكل سازند و اين در حالي بود كه اگر اين طرح براساس قانوني كه براي آن تعريف شده بود و از سوي نمايندگان ملت به تصويب رسيده بود راه خود را ادامه مي داد، اكنون بيشتر پتانسيل استان و نمايندگان آن صرف پاسخ به اظهارنظرها و از سويي پيگيري مجدد براي ادامه اجراي اين طرح نمي شد.

به دليل اهميت اين موضوع و بحث هايي كه بر سر آن در ماه هاي اخير صورت گرفته بود ، رئيس جمهوردر نخستين سفر استاني خود به خوزستان، تنها مصرف انتقال آب از كارون به استان اصفهان را براي شرب دانست؛ حرفي كه پيش از اين مسئولان استان اصفهان نيز بارها بر آن تاكيد كرده بودند اما برخي با فضاسازي بين دو استان سعي درتشكيك در هدف اين پروژه داشتند.

محمد سعيد انصاري يكي از اعضاي مجمع نمايندگان استان خوزستان است كه در مصاحبه با پايگاه خبري تحليلي اصفهان فردا،اجراي اين طرح براي مصرف شرب را از نظر خوزستاني ها بلامانع دانست و با تاكيد بر وحدت دو استان اظهار داشت: استان‌هاي اصفهان و خوزستان جزئي از خاك پاك ايران اسلامي‌اند.

وي افزود: اگر اصفهان نياز داشته باشند مردم مقاوم و هميشه در صحنه خوزستان در مقابل اين خواسته اصفهاني‌ها تسليم‌اند.

عضوكمسيون انرژي مجلس ادامه داد: تامين آب شرب اصفهاني‌ها همانند ساير قسمت‌هاي كشور كه از خوزستان براي آن‌ها لوله‌كشي آب شده بايد تامين گردد.

وي بيان داشت: خوزستاني‌ها استفاده از نعمت‌هايي كه خداوند متعال بر سرزمين حاصل خيزمان قرار داده را براي ديگران منع نمي كنند.

انصاري تصريح كرد: قسمت زيادي از سرمايه ملي كشور(نفت خام) از طريق چاه‌هاي نفتي كه خوزستان وجود دارد تامين مي‌شود.

ويخاطرنشان كرد: مردم شهيدپرور اصفهان در هشت سال دوران دفاع مقدس كارنامه قابل قبولي از خود برجاي گذاشته‌اند به همين خاطر ما حق نداريم در صورتي كهاز منابع آبي در استان خوزستان بي‌نياز باشيم از تامين آب شرب اصفهاني‌ها جلوگيري كنيم.

نماينده مردم شهرستان آبادان با اشاره به ضرب‌المثل چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است، اذعان داشت: با توجه به مطالعاتيكه توسط كارشناسان از ذخاير پشت سدهاي خوزستان به خصوص سد كارون صورت گرفته امروزه شهرستان‌هاي آبادان و حتي خرمشهر با كمبود آب شرب دست و پنجه نرم مي‌كنند.

وي اضافه كرد: انتهاي رودخانه كارون شهرستان‌هاي آبادان و خرمشهر قرار دارند و اگر رودخانه كارون آب نداشته باشد نه تنها اين دو شهرستان بلكه كل استان خوزستان با بحران خشك‌سالي مواجه خواهد شد.

انصاري ادامه داد: بيش‌ترين محصولات كشاورزي در كشور از جمله: مركبات، خرما، انبه، برنج و چغندرقند در خوزستان به وجود مي‌آيند.

ويبا بيان اينكه احياي رودخانه زاينده رو از خود مردم اصفهان مهم تر نيست، بيان داشت: از ذخاير آبي خوزستان نه تنها براي اصفهان لوله‌كشي شده است، بلكه براي قم، يزد و كرمان نيز ارسال شده است.

عضو كمسيون انرژي مجلس با بيان اينكه رشادت‌هاي هشت سال دفاع مقدس در خوزستان را مديون جوانان پاك اصفهان و ساير جوانان كشوريم، تصريح كرد: هنوز در استان خوزستانتانكرهاي آب رساني به مردم خدمات ارائه مي‌دهند.

وي ادامه داد: امروزه ذخاير آبي پشت سد كارون بسيار نگران كننده است و اگر مسئولين وزارت نيرو چاره‌انديشي نكنند كارون با بحران خشك‌سالي مواجه خواهد شد.

نمايندهمردم آبادان در مجلس گفت: ما چه بخواهيم و چه نخواهيم توزيع آب در اختيار وزارت نيرو است و تونل‌هاي بسياري از استان خوزستان براي انتقال آب به اقصينقاط كشور زده شد، كه آخرين آن بهشت‌آباد بوده است.

انصاري بيان داشت: ما نمايندگان مردم خوزستان در مجلس شوراي اسلامي به اتفاق نظر همديگربا انتقال آب براي مصارف كشاورزي و يا احياي زاينده‌رود مخالفيم و مخالفت خودمان را هم اعلام مي‌كنيم ولي در مقابل خواسته تامين آب شرب مردم اصفهان تسليم هستيم.

گرچه در راستاي اجراي طرح جامع احياي حوضه آبريز زاينده رود كه رسول زرگرپور خبر تصويب آن را يكشنبه در جمع خبرنگاران اصفهاني اعلام كرد، طرح بهشت آباد نياز به مطالعات تكميلي دارد اما استاندار اصفهان نيز در ادامه صحبت هاي رئيس جمهور مبني بر انتقال آب كارونبه اصفهان براي مصرف شرب، اظهار داشت: بند هشت و 9 طرح جامع احياي حوضه آبريز زاينده رود به وزارت نيرو دو ماه فرصت داده است تا كسري مطالعات در خصوص تونل‌هاي بهشت آباد و گلاب را انجام دهد و در قالب جديد به اجرا در آورد.
 
وي در خصوص تونل بهشت آباد گفت: رييس جمهور در سفر به استان خوزستان طرح تامين آب شرب اصفهان را در قالب تونل بهشت آباد مطرح كرد و بايد توجه داشت كه اين طرح هدفي جز تامين آب شرب استان ندارد.
 
استانداراصفهان ادامه داد: وزارت نيرو در خصوص طرح انتقال آب بهشت آباد كه صرفا بهمنظور تامين آب شرب مطرح شده است دو ماه فرصت دارد بررسي‌هاي تكميلي را انجام داده و ضمن انجام ارزيابي‌هاي محيط زيستي طرح گزينه بهينه را براي اجرا مصوب كند.
دسته ها :
سه شنبه 15 11 1392 12:31
X